Nieuws

 

Terug naar recente nieuws

Overdracht

Overdracht

 Het ondernemen in een tandartspraktijk kost steeds meer energie. Het nieuws staat al tijden bol van de toenemende regeldruk in de gezondheidszorg. De berichten in de politiek daarentegen zijn altijd weer positief over de afname van diezelfde regelgeving maar dan gaat het altijd over morgen. Voor tandarts Heetman reden om te zoeken naar nieuwe energie om, uiteindelijk het belangrijkste, samen de tandheelkundige zorg op ons bekende niveau te houden. Door het instappen van tandarts Nejatpour voegen we de benodigde energie toe in onze praktijk. Tandartspraktijk Heetman krijgt daarmee, juridisch gezien, een nieuwe eigenaar: Tandartsenpraktijk Kerklaan BV. Voor U als patiënt verandert er weinig behalve dan dat we eindelijk het team weer op sterkte hebben. Op die manier werkt Peter Heetman een paar uurtjes minder en is hij een paar uurtjes meer in Zuid-Afrika te vinden.

Nieuwe collega

Nieuwe collega

We sluiten het jaar af en kijken uit naar een fris 2018. We zijn er in de loop van 2017 in geslaagd om de juiste tandarts collega te vinden die aan onze eisen voldoet en binnen het team past. Hij moet kwalitatief hoogstaand werk leveren, geeft de juiste aandacht aan zijn patiënten, heeft humor en zorgt voor stabiliteit. We zijn erg blij dat onze zoektocht ons heeft samengebracht met de heer Feriedon Nejatpour. Hij komt per 3 januari 2018 onze kernploeg versterken. Peter Heetman blijft parttime werkzaam in de praktijk net zoals Theo Vaessen. De drie tandartsen vormen samen met onze mondhygiëniste Rikje Schalk het team waar u vijf dagen per week op kunt rekenen. Ellen, Rianne en Simone zijn en blijven het aanspreekpunt aan de telefoon en balie. Zij zorgen voor de perfecte organisatie en assistentie.
Feriedon Nejatpour is geboren in Iran en in Duitsland afgestudeerd als tandarts. Hij heeft een aantal jaren in Duitsland gewerkt. Samen met zijn Duitse vrouw Birgit zijn ze al meer dan 10 jaar in Nederland waar ze in de buurt van Rotterdam en Breda werken. Birgit wil haar beroep, onderwijzeres, in Nordrhein-Westfalen weer oppakken. Zuid-Limburg is de ideale plek die voldoet aan hun wensen.
Feriedon en Birgit hebben 2 dochtertjes in de leeftijd van 1 en bijna 3 jaar. Ze vestigen zich in de buurt van de praktijk.
Wij zijn zeer enthousiast dat we er een fijne collega bij krijgen en kijken uit naar de samenwerking met Feriedon.