De praktijk

De praktijk is gelegen op een makkelijk bereikbare locatie in Neerbeek, tussen Beek en Geleen. Ruim 35 jaar geleden is met meerdere medische disciplines een samenwerkingsverband tot stand gebracht, waarbinnen kennis en kunde kunnen worden uitgewisseld ten behoeve van onze patiënten. De twee autonome tandartspraktijken in dit verband werken samen in een gebouw.

Visie

Om U als patiënt adequaat te behandelen investeren we in het “up to date” houden van kennis, kunde en materialen. Binnen het vakgebied helpen lidmaatschappen van onder “Links” vermelde verenigingen ons bij het vergaren en toepassen hiervan.
In ons netwerk zitten natuurlijk diverse specialisten op deelgebieden van de tandheelkunde die met raad en daad terzijde kunnen staan.
Met betrekking tot de behandelapparatuur, uw en onze veiligheid laten we ons adviseren door erkende bedrijven.
 

Openingstijden

De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 12.30 uur. en van
13.45 - 17.00 uur. Binnen die tijden zijn we ook telefonisch te bereiken. Vroeg bellen in geval van een pijnklacht of ander acuut probleem helpt in ons streven U dezelfde dag nog te behandelen. Deze service geldt voor onze reguliere patiënten.

Weekenddienst

Op vrijdag wordt vanaf 12.00 uur de weekenddienst ingeschakeld voor het opvangen van de acute zorgvraag.
Deze dienst opereert in samenwerking mat tandartsen in het gebied tussen Beek en Echt. Deze serviceverlening is bedoeld voor acuut optredende pijnklachten, ongevallen en nabloeding van ingrepen. De dienstdoende praktijk vindt U op www.tandartsenkring.nl en in locale huis aan huis bladen. Uiteraard vermeld ook ons antwoordapparaat waar U terecht kunt met uw probleem.

 

Klachten

Ondanks ons streven naar de hoogst haalbare kwaliteit kan het gebeuren dat U niet tevreden bent over het resultaat. We hopen dat U in voorkomend geval uw klacht bij ons neerlegt zodat we daar in goed overleg een oplossing voor kunnen vinden.

Lukt het niet om tot overeenstemming te komen dan staat de weg open naar de NMT klachtenregeling waarbij wij zijn aangesloten.